Naplata parkiranja na javnim parkiralištima na području Općine Vela Luka obavlja se na sljedećim parkiralištima: Vela riva, Žardin/Ulica 26, Riva na Badu, Trajektno pristanište, Tranulov most/Ljekarna i Kale koji se nalaze u jedinstvenoj 1. ZONI. Naplata se obavlja u ljetnom periodu (01.06-30.09) svakim danom od 08.00 h-22.00 h te u zimskom periodu (01.10.-31.12/01.01.-31.05) od ponedjeljka do petka od 08.00 h-19.00 h i subotom od 08.00 h-13.00 h (nedjeljom, blagdanom i praznikom nema naplate). Korisnici usluge parkirne karte mogu kupiti putem sljedećih kanala prodaje: 1. blagajne društva (pretplatne karte), 2. parkirnih automata, 3.plaćanje parkiranja SMS-om, 4. Bmove mobilnom aplikacijom i 5. operatera-kontrolora na terenu. Plaćanje dnevnih parkirnih karata s nalogom se može obavljati na blagajni društva bez naknade.

Uputstva za plaćanje SMS-om; 1. ZONA broj: 70 70 17

Pošaljite SMS na broj 707017 čiji je sadržaj registracija vozila za koje želite platiti parkiranje. Registarska oznaka se upisuje bez razmaka i bez specijalnih znakova (npr.DU123AA).

Slanjem jedne poruke plaća se 1 sat parkiranja. Slanjem dodatne poruke za vrijeme trajanja prethodno plaćenog parkiranja, parkiranje se produžuje za dodatni sat.
– Ako kupljeno vrijeme parkiranja prelazi vrijeme naplate parkiranja na dan uplate, ostatak se prenosi u sljedeći dan s naplatom parkiranja.
– Poruku o isteku plaćenog parkiranja dobiti ćete 10-ak minuta prije isteka trajanja plaćenog parkiranja.

Kao potvrda uplate parkiranja, na mobitel s kojeg ste poslali poruku stići će povratni sms s podacima o plaćenom parkiranju. Molimo Vas da slijedite upute iz povratne poruke. Ukoliko potvrda ne stigne u kratkom roku (nekoliko minuta) , smatrajte da uplata parkiranja nije uspjela i Vaš račun neće biti terećen.

Usluga je podržana samo za mreže mobilnih operatera registriranih u Republici Hrvatskoj.

Račun za SMS plaćanje

Račun za SMS plaćanja može se preuzeti putem poveznice: https://receipts.igeus.hr/. Kako biste preuzeli račun potrebno je upisati broj transakcije upisati u polje “Broj transakcije/Pin”, te popuniti polja “Registarska oznaka” i “Datum kupnje”.  Za svaku obavljenu kupnju putem Bmove, korisnik dobiva račun koji može preuzeti u pregledu kupnji unutar aplikacije, a račun će stići i na e-mail adresu.

Skip to content