Naplata parkiranja na javnim parkiralištima na području Općine Vela Luka obavlja se na sljedećim parkiralištima: Vela riva, Žardin/Ulica 26, Riva na Badu, Trajektno pristanište, Tranulov most/Ljekarna i Kale koji se nalaze u jedinstvenoj 1. ZONI. Naplata se obavlja u ljetnom periodu (01.06-30.09) svakim danom od 08.00 h-22.00 h te u zimskom periodu (01.10.-31.12/01.01.-31.05) od ponedjeljka do petka od 08.00 h-19.00 h i subotom od 08.00 h-13.00 h (nedjeljom, blagdanom i praznikom nema naplate). Korisnici usluge parkirne karte mogu kupiti putem sljedećih kanala prodaje: 1. blagajne društva (pretplatne karte), 2. parkirnih automata, 3.plaćanje parkiranja SMS-om, 4. Bmove mobilnom aplikacijom i 5. operatera-kontrolora na terenu. Plaćanje dnevnih parkirnih karata s nalogom se može obavljati na blagajni društva bez naknade.

Uputstva za plaćanje SMS-om; 1. ZONA broj: 70 70 17

Pošaljite SMS na broj 707017 čiji je sadržaj registarska oznaka vozila za koje želite platiti parkiranje. Registarska oznaka se upisuje bez razmaka i bez specijalnih znakova (npr. DU123AA). Dodavanjem sadržaja #T1 iza registarske oznake naručujete SATNU KARTU AUTOBUS-KAMPER (npr. DU123AA#T1). Dodavanjem sadržaja #T2 iza registarske oznake naručujete CJELODNEVNU KARTU za osobna vozila. (DU123AA#T2).

Slanjem jedne poruke plaća se 1 sat parkiranja. Slanjem dodatne poruke za vrijeme trajanja prethodno plaćenog parkiranja, parkiranje se produžuje za dodatni sat.
– Ako kupljeno vrijeme parkiranja prelazi vrijeme naplate parkiranja na dan uplate, ostatak se prenosi u slijedeći dan s naplatom parkiranja.
– Poruku o isteku plaćenog parkiranja dobiti ćete 10-ak minuta prije isteka trajanja plaćenog parkiranja.
– Slanjem jedne poruke u formatu registracijska oznaka #T2 kupujete cjelodnevnu kartu koja vrijedi za tekući dan.

Kao potvrda uplate parkiranja, na mobitel s kojeg ste poslali poruku stići će povratni sms s podacima o plaćenom parkiranju. Molim Vas da slijedite upute iz povratne poruke. Ukoliko potvrda ne stigne u kratkom roku (nekoliko minuta) , smatrajte da uplata parkiranja nije uspjela i Vaš račun neće biti terećen.

Podržavane mreže za kupovinu satnih karata : T-Mobile, A1 i Telemach.

Podržavana mreža za kupovinu cjelodnevnih (#T2) i satnih autobus-kamper karata (#T1): T-Mobile.

Zbog uvjeta pružanja usluge od strane mobilnih operatera A1 i Telemach korisnici ovih mreža nisu u mogućnosti kupovati #T1 i #T2 parkirne karte.

Skip to content